TOP 5 videoklipů týdne: Prago Union pokračují v jízdě, Viktor Sheen navazuje na kávovou sérii a Billie Eilish paří

Vydáno 08.06.2021 | autor: Kateřina Nováková

Ze zahraničních umělců se s novými klipy hlásí London Grammar, Billie Eilish a Dua Lipa. Za pozornost stojí taky nový klip Viktora Sheena a Prago Union, kteří fanouškům posílají ochutnávku z připravovaného alba Made in Strašnice.

TOP 5 videoklipů týdne: Prago Union pokračují v jízdě, Viktor Sheen navazuje na kávovou sérii a Billie Eilish paří TOP 5 videoklipů týdne: Prago Union pokračují v jízdě, Viktor Sheen navazuje na kávovou sérii a Billie Eilish paří

Prago Union pokračují v jízdě

Prago Union posílají fanouškům ochutnávkový singl z chystané desky Made in Strašnice, která vyjde už 11. června. Je jím píseň Pokračujem v jízdě, jejíž autor Kato do ní zapracoval odrýmovaný vtip. „Vtip jsem si pamatoval tak, jak ho Zdeněk Izer vyprávěl v televizi, jen jsem zkusil dát celý příběh do rýmů. Refrén Jeď, jeď, jeď, fízl není zeď mi přišel zábavný a doufám, že lidi pochopí, že je myšlen v nadsázce. Pár písniček proti ochráncům zákona už jsme nahráli, a tak doufám, že policie vezme s humorem i tuhle.“

ROZHOVOR | Kato z Prago Union: Průseru se můžeš vyhnout, ale on si tě stejně najde

Viktor Sheen s novinkou Lavazza

Viktor Sheen završuje "kávovou" trilogii. Po skladbách Tchibo a Nescafe přichází na řadu song Lavazza. A asi nikoho, kdo jeho tvorbu sleduje, nepřekvapuje, že opět boduje v trendech na YouTube. O režii se postaral Bart Klimsza. 

London Grammar v zakletí

Videoklip k dalšímu songu z alba Californian Soil vydávají britští London Grammar. Skladba Lord It's a Feeling má i svůj remix od drum'n'bassového producenta High Contrasta.

Billie Eilish si užívá 

Klip k songu Lost Cause režírovala přímo Billie. Žádnou velkou dějovou linku nehledejte, prostě jde jen o zábavu s kámoškami a vším, co k tomu patří. Nová deska zpěvačky s názvem Happier Than Ever vyjde už 30. července.

RECENZE: Billie Eilish ve svém dokumentu odhaluje své opravdové já. Hlubší vhled do jejího života ale nečekejte

Dua Lipa jako šmrncovní cowgirl

Jako fancy kovbojka se představuje v novém klipu k songu Love Again Dua Lipa. V motivu písničky poznáte devadesátkovou pecku Your Woman od White Town. 

Text: Kateřina Nováková, foto: David Stejskal (Prago Union), promo interpretů
Témata: Prago Union, Billie Eilish, Viktor Sheen, Dua Lipa, London Grammar

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít