Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že svalovec Zac Efron (33) je už zase single. O rozchodu s australskou modelkou Vanessou Valladares (25) informoval jako první The Daily Telegraph a nyní informace potvrdil ve svém rádiovém vysílání Kyle Sandilands, který tvrdí, že je má z první ruky.

„Můžu to potvrdit, včera jsem s ním mluvil,“ sdělil ve své show The Kyle and Jackie O Show. „Je to celkem čerstvé, šli si každý svou cestou. Žádné drama."

Zac a Vanessa byli spojováni od loňského léta. Trávili mnoho času v hercově australském pronajatém domě, kde byli ještě nedávno viděni spolu.

Zdroje z okolí páru je popisovaly jako nerozlučnou dvojici. Vanessa prý dokonce odsunula práci na druhou kolej, aby měla čistý rozvrh a mohla se Zacem cestovat.

Efron minulý měsíc fanouškům potvrdil, že točí druhou řadu netflixové dokumentární série Zac Efron nohama na Zemi. Ještě koncem března pak viděli dvojici hikovat v australských Modrých horách.

V prosinci loňského roku vyšlo najevo, že Zac prodává své sídlo v Hollywoodu. Mnozí tak začali spekulovat, že k protinožcům možná přesídlí natrvalo. Herec ani modelka se ke vztahu veřejně nikdy nevyjádřili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám