Hlavní obsah
Článek

Nevěděl, co dělá, když přijal právě tuhle nabídku? Zpěvák Petr Kolář (56) nazpíval song pro stranu SPD a i své skalní fanoušky rozpálil doběla. Vyčítají mu zejména výběr strany. Skladbu, kterou složil jeho kamarád Kája Mařík, přitom zpěvák sám chválí. Super.cz svěřil, že z reakcí lidí je v šoku a mimo jiné říká: "SPD nebudu volit ani nejsem její tváří."

"Víte, jsem muzikant, nezajímám se o politiku, neřeším ji. Dostal jsem nabídku tuhle píseň nazpívat a mně se moc líbila. Je o naší krásné zemi, má chytlavou melodii. Nic víc v tom nehledejte,“ tvrdil zpěvák ještě předtím, než se song dostal do světa.

Mezi svými příznivci se ale se zlou potázal, zvláště když je na svých sociálních sítích pozval na následující koncert. "Děláte si srandu? Ani boty bych si o vás neočistila. Póvl jste," rozhořčila se jedna z fanynek. "Jste neskutečné dno a hlupák," zní další z reakcí, těch mírnějších.

"Ty jsi byl vždycky pořádný kus bezskrupulózního šmejda, který pro kariéru udělá cokoliv, ale hymna SPD je tedy tvůj majstrštyk. Druhá možnost je, že se ti podařilo si vysmažit mozek z hlavy. Vyjde to ale nastejno. Pokud to ještě umíš, styď se," píše další sledující s narážkou na dávnou kauzu s pytlíčkem bílého prášku.

Reakce Kolář nedostává jen na sociálních sítích, ale také do mailů a soukromých zpráv.

"Rozhodl jsem se, že už to nebudu ani číst, a rozhodně se k tomu nebudu dál vyjadřovat. Jenom bych rozvířil další nepříjemné diskuze a negativní vlny. Lidi by si měli uvědomit, že jsem hudebník a nazpíval jsem písničku, která mě zaujala, je líbivá a ukazuje moji lásku k vlasti. Nejsem politik a s politikou nemám nic společného. SPD nebudu volit ani nejsem její tváří," vzkazuje prostřednictvím Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám