Právě vysíláme

O5 a Radeček mají nový videoklip, hrají v něm moderátoři Evropy 2 a dvě stovky fanoušků

13. července 2021 8:10
O5 a Radeček mají nový videoklip, hrají v něm moderátoři Evropy 2 a dvě stovky fanoušků

Kapela O5 a Radeček vysílá do světa druhou verzi videoklipu k songu Bra3. Zatímco v té původní si zahrála řada známých celebrit, do aktuální zapojila formace sourozence z řad fanoušků. Svůj klip pak formaci do vizuálu zaslali i moderátoři Evropy 2. Kteří?

Tématem songu Bra3 je bratrství, sesterství, vztahy v rodině, ale i mezi přáteli. Do únorového vizuálu se tak O5 a Radeček rozhodli přizvat slavné sourozence či kamarády, kteří si v něm střihli menší roli. Mezi nimi i moderátorky Evropy 2 Nikol Leitgeb, Veroniku Arichtevu a Martinu Pártlovou z 3v1.

Posílat svá videa však začali skupině i fanoušci, a tak se rozhodla vydat klip druhý. „Ve videích napodobovali známé dvojice z klipu Bra3. „Tak nás napadlo udělat výzvu na sociálních sítích. Zapojilo se přes sto fanoušků se svými sourozenci. Je to úžasný, hrozně nás bavilo se tím probírat,“ uvedl zpěvák Tomáš Polák. I Evropa 2 má však i tentokrát ve videoklipu svou stopu. Své video totiž formaci odeslali moderátoři Ondra Urban a Petr Říbal. Schválně, najdete je ve videu?

Písní Bra3 se O5 a Radeček rozhodli také pomáhat. Část výtěžku putuje charitativní sbírce Pomozte dětem, konkrétně programu zabývajícímu se péčí o sourozence handicapovaných dětí, na které rodičům často nezbývá čas ani finanční prostředky.

„V nové verzi klipu Bra3 se objevují právě i někteří sourozenci podporovaní sbírkou Pomozte dětem,“ prozradil Polák. Spolu se songem vydali O5 a Radeček stejnojmenné mini album, které pokřtila v Riegrových sadech.

Články, které by tě mohly zajímat