Právě vysíláme

Známý rapper pobouřil své fanoušky. Na obálce nového alba je těhotný

4. září 2021 8:10
Známý rapper pobouřil své fanoušky. Na obálce nového alba je těhotný

Rapper Lil Nas X vydá na konci září nové album. Fanouškům se čekání na debut rozhodl zkrátit zveřejněním části photoshootu k desce včetně její obálky, na níž je zobrazený jako těhotný. Místo nadšených ohlasů se však dočkal kritiky.

Album dvaadvacetiletého rappera vyjde až v pátek 17. září 2021, mluví se o něm však už nyní. Respektive o jeho obálce. Lil Nas X se totiž rozhodl, že na ní bude „těhotný“. Jak prozradil pro magazín People, nápad vznikl poté, co slyšel poprvé cover svého songu Dolla Sign Slime od Megan Thee Stallion.

„Okamžitě jsem si řekl: ‚Ó, můj Bože.‘ Pak jsem zavolal své stylistce a ona řekla, že to k sobě naprosto sedí. ‚Je to tvé album, tvoje dítě,‘ řekla. A já si řekl: ‚Sakra jo, je to moje dítě, ne?‘ Pak zavtipkovala a řekla, že bych měl určitě nafotit photoshoot, na kterém budu těhotný,“ uvedl rapper.

Vzniklé fotografie se však nesetkaly s velkým úspěchem. Lil Nas X je za ně kritizovaný, komentář si neodpustil například komik Donnell Rawlings. „Jsem za svobodu slova, ale Lil Nas si zahrává s myšlením dětí. Co si pomyslí, jak tohle vysvětlím svému synovi?“

Negativních komentářů si Lil Nas X především na Twitteru přečetl tolik, že se rozhodl na chvíli dát si pauzu od sociálních sítí. „Budu chvíli off-line, tahle negativní energie není dobrá pro mé dítě,“ napsal.

Články, které by tě mohly zajímat