Právě vysíláme

Ben Cristovao a Pam Rabbit vydávají lehce přidrzlý song. „Klip je úlet,“ říká zpěvák

15. září 2021 11:10
Ben Cristovao a Pam Rabbit vydávají lehce přidrzlý song. „Klip je úlet,“ říká zpěvák

Ben Cristovao nezahálí a po videoklipu k písni Záříme, kterou nahrál ve spolupráci s Hills 97, vydává další singl. Je jím přidrzlá skladba We’re All Gonna Fly, jíž natočil s Pam Rabbit. Ve vizuálu dvojice zničí vše, co jí přijde pod ruku.

Lehce přidrzlý song, který je šmrncnutý punk rockem, ale zároveň zní maximálně současně, vznikl ve studiu u producenta Filipa Vlčka. Ten si v klipu k písničce taky střihl jednu z vedlejších rolí. Text písně napsala přímo Pam Rabbit společně s Benem Cristovao.

„Význam songu je docela jasný. Je prostě o tom, že si máme užívat každou chvíli s nejbližšími. Může se to zdát jako klišé, ale tak to prostě je. Rodina a praví kámoši jsou nejvíc,“ popisuje za sebe Pam Rabbit.

Spolupráci s ní si zpěvák pochvaluje. „Je strašně zajímavá a hodně jí fandím v její cestě. Klip je úlet, Honza Strach je neskutečnej profík a vůbec nechápu, že jsme takovej vizuál zvládli natočit za den,“ uvedl Cristovao.

Dvojice natáčela na zámku Berchtold, který leží kousek od Velkých Popovic. Tam se odehrává scéna z luxusní party, kterou Ben a Pam nakonec rozbijí na kousky.

Články, které by tě mohly zajímat