Hlavní obsah
Článek

Na filmový festival v Benátkách minulý týden přijela také zpěvačka Anastacia, která se tak často ve společnosti neobjevuje.

Po červeném koberci se prošla na premiéře filmu Freaks Out italského režiséra Gabriela Mainettiho. Na slavnostní premiéře zapózovala i vedle britského herce Jonathana Rhyse Meyerse.

Zpěvačka se proslavila už před více než dvaceti lety, kdy se do povědomí posluchačů dostala hitem I´m Outta Love (2000). Na vrcholu kariéry, v roce 2003, jí byla diagnostikována rakovina prsu. S nemocí bojovala tři roky a zvítězila. V roce 2013 plánovala velký návrat, ale nemoc se jí vrátila. Tehdy se rozhodla k odvážnějšímu a drastičtějšímu kroku, nechala si provést oboustrannou mastektomii, aby se jí už rakovina potřetí nevrátila.

I když na filmovém festivalu také zazpívala, její kariéra už se v takové míře jako před dvaceti lety znovu nerozjela. Herečka světu od rozvodu před 11 lety neukázala žádného dalšího partnera a profiluje se jako single. „Když jsem se vdávala (za svého bodyguarda Wayna Newtona) v roce 2007, věřila jsem, že je to na celý život. Jen tři roky poté jsem se rozvedla, nefungovalo to. Žádné drama se nekonalo, neměli jsme děti, takže to nebylo komplikované a dodnes jsme schopní se spolu bavit a obejmout se, když se potkáme. Docela civilizované, že?“ uvedla v roce 2017 Anastacia.

Reklama

Další články

Načítám