Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Ed Sheeran vydává další pecku z připravované desky!

16. září 2021 13:02
Evropa 2 Raw: Ed Sheeran vydává další pecku z připravované desky!

Evropa 2 Raw, to je top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro vás máme tento týden?

Ed Sheeran vypustil třetí ukázku ze své nové desky, která vyjde na konci října. Po singlu Bad Habits a písničce Visiting Hours právě vychází singl Shivers, ve kterém popisuje, jaké to je zamilovat se. S námětem písně koresponduje obrazově mnohovrstevnaté video, které režíroval Dave Meyers a ve kterém hlavní roli ztvárnila herečka AnnaSophia Robb (např. Karlík a továrna na čokoládu).

Americký rockový zpěvák a frotman grunge kapely Pearl Jam Eddie Vedder letos chystá sólové album. Bude se jmenovat Earthling a písnička Long Way je jejím prvním singlem.

Elixir se jmenuje třetí singl slovenského hudebníka Mateje Smutného. Po úspěšných písničkách Psycho Love a Fairytale, které se na Spotify dostaly do playlistů dokonce až za oceánem a kterým se dařilo i na tuzemských rozhlasových vlnách, přichází talentovaný mladík se skladbou Elixir. Natočil ji v osvědčené sestavě se zahraničními spoluautory a producenty, opět jde o zvukově vycizelovanou nahrávku, jež snese srovnání se stylově podobnou mezinárodní konkurencí

Britský zpěvák a frontman někdejších The PoliceSting – v době koronavirové pandemie nachystal nové album The Bridge, které vyjde už v pátek 19. listopadu 2021. Prvním singlem z něj je písnička If It’s Love, kde Sting ukazuje jeho nepopiratelný dar pro pozitivní, svěží a nakažlivou popovou melodii. Tato přímočará milostná píseň zaobalená charakteristickým hlasem mnohonásobného držitele Grammy je úvahou o romantických citech, které Sting přirovnává k symptomům nemoci.

Tady jsou novinky pro tento týden:

  • Ed Sheeran – Shivers
  • Eddie Vedder – Long Way                                                                   
  • Glass Animals – I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)                                                     
  • Luke Hemmings – Baby Blue                                                 
  • Matej Smutný – Elixir    
  • Riton feat. Raye – I Don’t Want You                                    
  • Sting – If It’s Love
  • Tom Grennan – Don’t Break The Heart       
  • Vize feat. Anna Grey – Way Back Home 
  • Zak Abel – Less Of A Man

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
na webu Evropy 2 v záložce webového rádia Evropa 2 Raw,
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat