VIDEOROZHOVOR | Marpo na Žebříku: „Ceny od fanoušků jsou nejvíc," říká

Vydáno 21.09.2021 | autor: Aleš Materna

Z Hudebních cen Žebřík, které letos vyhlašovaly výsledky hned dvou ročníků ankety, si Marpo odnesl ocenění za Skladbu roku. Konkrétně šlo o sošku za píseň Easy, kterou nahrál se svou přítelkyní Lenny. Nejen o tom jsme si s ním povídali v dějišti Žebříku v areálu DEPO2015.

VIDEOROZHOVOR | Marpo na Žebříku: „Ceny od fanoušků jsou nejvíc, VIDEOROZHOVOR | Marpo na Žebříku: „Ceny od fanoušků jsou nejvíc," říká

Marpo se svým Troublegangem přijel do Plzně svým koncertem uzavřít předávání cen Žebřík. V průběhu večera ho však moderátoři pozvali na pódium ještě před samostatným vystoupením, aby si přišel převzít sošku za skladbu Easy, kterou nahrál s Lenny.

Žebřík vyhlašoval dva ročníky ankety, ceny převzali Monkey Business, Tomáš Klus, Anna K., Mňága a Žďorp, Marek Ztracený, Vojtěch Dyk, Tata Bojs i Miro Žbirka

„Ceny si velmi vážím, jelikož ji neuděluje porota, ale lidi svými hlasy. To je pro mě nejvíc. To, co mají nejradši, to prostě zvolej a podle mě tyhle ceny jsou nejvíc,“ uvedl v našem rozhovoru.

Vedle své nejnovější desky Backwoods Bred a plánech na nejbližší období se rozpovídal také o svém vztahu právě s rodinou přítelkyně. „S Lenkou Filipovou se známe strašně dlouho, moje máma jí totiž asi devět let dělala manažerku. Naše rodiny jsou propojený, můj táta se kamarádil s tátou Lenny,“ nechal se slyšet rapper.

Kromě Marpa a Lenny si ceny odnesli i Anna K., Tomáš Klus s manželkou Tamarou, Monkey Business, Anna Julie Slováčková, Vojta Dyk, Mydy, Lucie, Tata Bojs a řada dalších. Slavnostním večerem provázeli Marek Taclík a Žofie Dařbujánová. Podívejte se na kompletní výsledky ankety.

video: Iveta Valentová, rozhovor: Aleš Materna, foto: Jaroslav Noska
Témata: Žebřík, Marpo, Lenny

zavřít