Právě vysíláme

LP a tři rusovlasí andělové. Písní Angels láká zpěvačka na připravované album

13. října 2021 8:10
LP a tři rusovlasí andělové. Písní Angels láká zpěvačka na připravované album

Americká zpěvačka a skladatelka LP vydává nový singl nazvaný Angels, který doprovází videoklip režírovaný Stephenem “Norswrthy” Schofieldem. V něm vystupuje po boku tří rusovlasých andělů, kteří mají naprosto bledou tvář a jsou jim vidět modré žíly.

Píseň Angels je pátým singlem ze zpěvaččina dlouho očekávaného nového alba nazvaného Churches, které vyjde letos v pátek 3. prosince 2021. Inspirace režiséra Schofielda k natočení videoklipu byla jednoduchá. „Pojďme natočit LP v neurčitém prostředí – černé pozadí a závěsy tak, aby vynikla samotná zpěvačka a text její písně. Použili jsme ještě dodatečné záběry – tři rusovlasé ´anděly´ v prerafaelitském stylu, protože se osobně zajímám o díla malířů Waterhouse, Dante Rossettiho a Williama Hunta. Bledá pleť, modré žíly a rudé vlasy vystupují hyperrealisticky z plátna… Přidejte to k obrazu LP, k jejímu zpěvu, a získáte mocnou krásnou paletu, ze které můžete vytvořit jakýkoliv vizuální příběh,“ uvedl.

Před Angels vydala z chystané desky LP ještě čtyři singly, z toho první The One That You Love má k dnešnímu dni na YouTube před čtyřiadvacet milionů zhlédnutí.

Pro zpěvačku půjde o šesté studiové album. Poprvé o sobě dala LP vědět hitem Lost On You, který se dostal na první místa hitparád v celkem osmnácti zemích a překonal miliardu přehrání. Skladba dosáhla na diamantové ocenění ve Francii, čtyřikrát platinové v Itálii, platinové v Řecku a Polsku, zlaté v Belgii a Švýcarsku.

Články, které by tě mohly zajímat