Hlavní obsah

Nová alba: Kryštof, Madonna, Vilém Čok či Trivium

Skupina Kryštof přichází s novým albem a možná leckteré fanoušky trochu překvapí jeho zvukem. Madonna dala na trh další koncertní album a kapela Trivium je stále dostatečně metalová. Vilém Čok vydal rovněž poctivé rockové album a James Blake se drží své elektroniky.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Kryštof: Halywůd

Halywůd je již osmou řadovou deskou kapely Kryštof. Vychází na něm ze své tradiční poetiky a zpěvných refrénů, přitom zkouší hledat nové hudební podněty. Celkově se více přiblížila popu osmdesátých let. Některé písně již dříve vyšly jako singly.

Foto: Universal Music

Nové album

Madonna: Madame X: Music from the Theater Xperience

Živý záznam skladeb z divadelního představení obsahuje Madonnino šesté koncertní album. Je na něm dvacet položek, na všech se Madonna podílela přinejmenším jako spoluautorka.

Foto: Warner Music

Nové album

Trivium: In the Court of the Dragon

Desáté studiové album americké formace Trivium produkoval Josh Wilbur. Kapela na něm nadále mísí vlivy metalu v jeho mnoha podobách a pomáhá si i prvky z hardcoru. V textech se rozhodla vytvořit vlastní mytologický příběh.

Foto: Roadrunner

Nové album

Vilém Čok: 4 kruhy

Zpěvák, skladatel a hudebník Vilém Čok na svém novém albu ještě více přitvrdil. Kolekce plná kytarových riffů nese jak písně tematicky vážnější, tak skladby s typickým čokovským humorem.

Foto: Citadela Records

Nové album

James Blake: Friends That Break Your Heart

Páté studiové album britského zpěváka, hudebníka a skladatele Jamese Blakea mělo vyjít už 10. září. Kvůli problémům s výrobou spojeným s covidovou pandemií ale byla jeho emise posunuta. Blake se na něm pohybuje v oblasti elektroniky a popu.

Foto: Polydor

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám