Poslední píseň s názvem Water Under The Bridge vydala zpěvačka Adele v roce 2016. Teď ale přerušila dlouhé mlčení a o půlnoci ze čtvrtka na pátek zveřejnila nový videoklip k písni Easy On Me. 

Na video lákala již minulý týden, kdy zveřejnila krátký teaser. Fanoušci se proto nemohli dočkat, až uslyší celou skladbu a uvidí nový klip. To se promítlo do sledovanosti a během pouhých pár hodin si singl získal přes deset milionů zhlédnutí. A 10 hodin po zveřejnění jich už měl téměř 20 milionů. 

Píseň Easy On Me pochází ze zpěvaččina nového alba s nýzvem 30, které má vyjít 19. listopadu. Hlavním tématem bude její rozvod s obchodníkem Simonem Koneckim. Podle Adele má album vysvětlit rozvod jejich malému synovi (skoro 9). 

„Chtěla jsem mu tou nahrávkou vysvětlit, až mu bude dvacet nebo třicet, kdo jsem a proč jsem dobrovolně překopala celý jeho život v honbě za svým vlastním štěstím,“ popsala pro Vogue. 

„Byl z toho někdy opravdu nešťastný. A to je pro mě opravdová rána, o níž nevím, jestli se někdy zahojí,“ svěřila se. 

V novém videoklipu Adele odjíždí autem se svými věcmi a nechává z okna volně vylétat papíry s notami. „Myslela jsem to dobře a cítila jsem velkou naději, ale vím, že to zřejmě není vidět,“ zpívá v písni. 

Název alba 30 má být odkazem na složitou dobu ve zpěvaččině životě. V minulosti to tak dělala už pravidelně a svá alba nazvala 1988, 19, 21 a 25. Pokaždé tak odkazuje k určitému věku či času, který byl pro ni něčím významný. 

VIDEO: Adele se omlouvá fanouškům

Video
Video se připravuje ...

Adele se omlouvá fanouškům. youtube.com

Fotogalerie
51 fotografií