Hlavní obsah

Zpěvačka Nykki zpívá v písni Me Over You o sebehodnotě

Právo, jaš, kul

Skladba Me Over You, která vznikla v čase lockdownu, je výsledkem série zaoceánských online setkání české zpěvačky Nykki, Salt Ashes a britského autorského a produkčního dua The Radiators (Louis Souyave a Madoxx Jones). Její náladu dokonale vykresluje videoklip režiséra Jana Stracha, který obsahuje záběry z třídenní cesty mezi italským pobřežím a Římem.

Nykki v klipu k písni Me Over YouVideo: archiv zpěvačky

 
Článek

„Tuto skladbu jsem napsala, když lockdown na nějaký čas zastavil mou kariéru. Právě jsem se přestěhovala do Raleigh v Severní Karolíně, abych našla novou inspiraci. Když jsem se spojila s The Radiators a začali si psát, vznikla nám úplně jiná písnička. Pak jsem jim zavolala zpátky a požádala je, aby se mnou spolupracovali i na tomto velmi osobním nápadu na text, který jsem měla. Me Over You je o tom, že si připomínám, že někdy jsem já to všechno, co potřebuji, a abych si začala vybírat sebe samu před všemi ostatními. Co se týče produkce, chtěla jsem jemný začátek, který se postupem písně dostane k něčemu povznášejícímu a silnějšímu,“ říká o skladbě Nykki.

Nykki, vlastním jménem Nikola Mertlová, je třiadvacetiletá česká zpěvačka, známá díky svému působení v dívčí skupině 5Angels (později Pink Angels). V současnosti se věnuje vlastní sólové produkci. Vydala singly No Cry (Billboard Seal of Approval) a Lost My Mind.

Nykki se snaží psát poutavé a upřímné texty zabalené do inovativní popové produkce.

Reklama

Výběr článků

Načítám