Nový Spark
venku od 2. dubna
Slyšte nový singl SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS

Slyšte nový singl SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS

Legendární kytarista gigantu GUNS N’ ROSES představil nový singl „Fill My World“. Klasický hardrockový dloubák ve středním tempu s sebou nese atmosféru naděje, skrývá hřejivé paprsky slunce a samozřejmě nezaměnitelné riffy mistra oblých kytar.

Albová novinka Slashe a jeho kapely vychází 11. února 2022 prostřednictvím Gibson Records ve spolupráci s BMG. Album „4“ je celkově páté sólové album Slashe, a v pořadí čtvrté se sestavou zahrnující Mylese Kennedyho (zpěv), Brenta Fitze (bicí), Todda Kernse (baskytara a zpěv) a Franka Sidorise (kytara a zpěv).

„Naše nové album je maximálně spontánní. A tím se odlišuje od předchozích desek. Žádná velká věda, mnoho věcí bylo natočeno live, případné chybičky v záznamu zůstaly, protože při jamu se takové věci stávají. Prostě jsme hráli autenticky, jak nejlépe dovedeme,“ uvedl k novince „4“ sám kytarový nestor Slash, který musel nedávno řešit nepříjemnost v podobě covidové nákazy v sestavě THE CONSPIRATORS. Na startu turné, které kapela zahajuje 8. února v americkém Portlandu, však budou všichni muzikanti opět fit a připraveni.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace