Právě vysíláme

Kapitán Demo vydal nové album Mistr světa všeho, pozval si na něj Tomáše Kluse nebo Dalibora Jandu

1. ledna 2022 13:10
Kapitán Demo vydal nové album Mistr světa všeho, pozval si na něj Tomáše Kluse nebo Dalibora Jandu

Kapitán Demo vydal dlouho očekávané album Mistr světa všeho. Zároveň s ním oznámil koncert v O₂ universu, kde desku pokřtí. Mezi hosty budou Jan Bendig, Zdeněk Godla a jak česko-italský podnikatel dodává, také řada „dalších plátců DPH“.

Na desce Mistr světa všeho se nachází celkem čtrnáct skladeb, mezi nimi i již vydaná Pudeme domů a budeme někoho pomlouvat, kterou česko-italský podnikatel nahrál ve spolupráci s Daliborem Jandou. Zároveň Kapitán Demo ohlašuje také koncert v O₂ universu, který se bude konat 4. května 2022.

„Každej kdo mě zná ví, že naše koncerty jsou nezapomenutelný a to znamená, že se na ně nedá zapomenout. Stejně tak tomu bude i v O₂ universu. Křest desky Mistr světa všeho se odehraje ve třech časových pásmech a dvanácti dimenzích. Uvidíš tam všechny, který v českým šoubyznysu něco znamenají, ale i normální lidi jako seš ty,“ uvedl magnát Demo. Jak dodal, mezi hosty nebudou chybět zmiňovaný Janda, Jan Bendig, Zdeněk Godla a „další plátci DPH“.

Na desce, kterou vydal hudebník na Silvestra, údajně pracoval devět let. Podle jeho slov by mělo jít o vůbec nejlepší nahrávku všech dob. Své poslední album vydal v roce 2020 a jmenovalo se Řekni mámě, ať Ti koupí Bentley.

Články, které by tě mohly zajímat