Reakce většiny lidí na přibrání na váze bývá spíše negativní. Zpěvačka Lizzo si z něj ale vrásky rozhodně nedělá! Naučila se přijímat se takovou, jaká je, a ani nějaké to kilo navíc ji nerozhodí. 

Fanouškům to opět dokázala, když na svém instagramu zveřejnila nové video. Jeho popisek mluví za vše: „Přibrala jsem! A vypadám k**va dobře,“ pochválila se zpěvačka, vlastním jménkem Melissa Viviane Jeffersonová. 


Na záběrech pak natřásá všechny své kilogramy ve vysoko vykrojeném bodýčku a lesklých silonkách při sexy tanečku v koupelně. Asi není třeba dodávat, že ji za video fanoušci zahrnuli chválou. Přidaly se ale i známé osobnosti: že je Lizzo sexy, jí v komentářích sdělil například hudební producent a majitel labelu Quality Control Music, Pierre 'Pee' Thomas. 

VIDEO: Fotbalový útočník a bývalý spoluhráč Tomáše Rosického Nicklas Bendtner netradičně popřál přítelkyni k narozeninám 

Video
Video se připravuje ...

Fotbalový útočník a bývalý spoluhráč Tomáše Rosického Nicklas Bendtner netradičně popřál přítelkyni k narozeninám Instagram

Fotogalerie
133 fotografií