Právě vysíláme

Jak vypadaly zásnuby Jennifer Lopez a Bena Afflecka? Zpěvačka plakala dojetím

13. dubna 2022 11:43
Jak vypadaly zásnuby Jennifer Lopez a Bena Afflecka? Zpěvačka plakala dojetím

Jennifer Lopez a Ben Affleck se rozhodli do toho praštit poté, co se k sobě vrátili po dlouhých 18 letech. Jak pak podle slavné zpěvačky vypadaly zásnuby?

J. Lo a Ben Affleck patří momentálně k nejsledovanějším párům amerického showbyznysu a fanoušci jsou zásnubami nadšeni. Zpěvačka se navíc i rozpovídala o tom, jak ona velká chvíle vypadala. Podle ní se zásnuby odehrály na jejím nejvíc oblíbeném místě.

Pokud by si někdo myslel, že tím místem byla romantická destinace či zahrada plná květin, je na omylu. Nejoblíbenějším místem krásné Jennifer je totiž plná vana napuštěná pěnou. A právě tam ji pak Ben požádal o ruku. „Bylo to v sobotu večer, když jsem byla na svém nejoblíbenějším místě na světě, ve vaně plné pěny. Má láska poklekla a požádala mě o ruku. Vůbec jsem to nečekala, jen jsem se mu dívala do očí, smála se a plakala,“ uvedla. Affleck se jí pak zeptal, zda to znamená souhlas, a ona odpověděla: „Ano, samozřejmě, že ano.“

Ben byl v minulosti ženatý s herečkou Jennifer Garner a J. Lo za zpěváka Marca Anthonyho. Obě manželství ale skončily rozvodem. V květnu loňského roku se dvojice dala po dlouhých letech znovu dohromady.

Zásnubní prsten od Bena

Články, které by tě mohly zajímat