Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE WEEKND – Sacrifice

19. března 2022 9:45
Novinka Evropy 2: THE WEEKND – Sacrifice

Song jsme už v půlce února 2022 nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 19. března 2022 ho budete slýchat i jako novinku v playlistu Evropy 2.

Jeden z nejúspěšnějších současných umělců, kanadský zpěvák a hitmaker Abel Tesfaye, známější jako The Weeknd, vydává své další album s názvem Dawn FM. Už od začátku kariéry The Weeknd dokazuje, že bude současnému popu udávat vlastní směr, což potvrdila i jeho veleúspěšná deska After Hours, ze které vzešly takové úspěšné písně jako In Your Eyes, Save Your Tears nebo Blinding Lights – track, jehož videoklip na YouTube nasbíral už přes 500 milionů views.

Na nové studiovce Dawn FM se tak můžeme těšit na další nálož budoucích hitů s hudební náladou osmdesátek. Mezi šestnácti písněmi figuruje i všem známý singl Take My Breath, uslyšíme i taková jména jako Lil Wayne, Quincy Jones nebo Tyler, The Creator. V roli moderátora fiktivního rádia 103,5 Dawn FM se představí samotný Jim Carrey, který nám všem naznačí, že jsme už dlouho žili v temnotě a je načase vyjít zpátky na světlo.

Spolu s albem vychází i jednoduchý, avšak neméně působivý videoklip k taneční písni Sacrifice, na které Vás zaujme netradiční hudba, i ta správná retro nálada.

Hlasuj pro The Weeknda v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat