Hlavní obsah
Článek

Fanynka Metalliky Joice Figueiró vyrazila v sobotu s manželem na koncert svých oblíbenců v brazilském městě Curitiba. Do konce koncertu chyběly tři písně a kapela zrovna začala hrát song Enter Sandman, když Joice, která byla ve 39. týdnu těhotenství, začaly kontrakce.

Její manžel Jaime okamžitě doběhl pro zdravotníky. Shodou náhod je i její lékař fanouškem Metalliky a byl na stejném koncertě, a tak i on přispěchal na pomoc.

Na převoz do nemocnice už nezbýval čas, a tak chlapeček přišel na svět přímo v koncertní hale za zvuků pořádného metalu. Podle maminky to byl pěkný fofr, než kapela dohrála poslední song, byl syn venku.

„Na každém koncertě, na který jdu, se něco přihodí, ale tentokrát jsem se překonala. Luan Figueiró přišel na svět 7. 5. 2022 ve 23:15 a otřásl metalem v základech,“ podělila se o šťastnou novinku na Instagramu Joice.

A protože označila kapelu, stal se z příspěvku virál a metaloví příznivci z celého světa zahltili novopečenou dvojnásobnou maminku gratulacemi a chválou. Natolik, že ani nestíhala odpovídat. Její příspěvek pak sdílela i Metallica ve stories oficiálního profilu kapely.

Joice vtipkovala, že syna pojmenují James Ulrich po Jamesi Hetfieldovi a Larsi Ulrichovi, ale nakonec zvolili jméno Luan.

„Chlapeček se narodil na konci show, při poslední písni, té nejslavnější, kterou měl můj otec nejraději. Lepší scénář si nedovedu představit. Hodně jsem plakal,“ sdělil pyšný otec brazilským novinám G1.

Joice a Jaime se starší dcerou. Metalová rodinka se už rozrostla o dalšího člena.

Joice s Jaimem si pořídili lístky na koncert v dubnu 2020, ale kvůli pandemii se show dvakrát posouvala. O to víc si ji nechtěli nechat ujít. Nikdy by je ale nenapadlo, jaký zážitek jim život přichystá.

Luan přišel na svět zcela zdráv a má se čile k světu. Možná že už dokonce přemýšlí, kdy zase vyrazí na další koncert, něco nám totiž říká, že s z něj bude „metalák“ každým coulem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám