Hlavní obsah

Hologramy členů kapely ABBA oblékne Dolce & Gabbana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncem května začne v Londýně série koncertů skupiny ABBA, při nichž se na pódiu představí hologramy čtyř jejích členů.

Foto: ČTK

Legendární švédská skupina ABBA.

Článek

Podle britského deníku The Sun bude čtveřice oblečena do kostýmů navržených italským módním domem Dolce & Gabbana. Práce na nich prý trvaly několik měsíců.

Švédská skupina měla na módu sedmdesátých let minulého století velký vliv. Její členové zpopularizovali mimo jiné rozšířené kalhoty, výstřední kombinézy i boty na podpatku. Je možné, že v tomto duchu budou vyvedeny i chystané kostýmy od zmíněné milánské společnosti.

Redakce listu The Sun prý získala fotografii zpěvačky Agnethy Fältskogové, na které je v bílých dlouhých šatech v antickém stylu a se zlatým páskem.

Zajímavé je podle listu i to, že dnes dvaasedmdesátiletá Fältskogová je ve své hologramové podobě mnohem mladší. Nabízí se tedy otázka, jestli na očekávaných koncertech nebudou vystupovat omlazené verze členů kapely.

Připomeňme, že ji tvoří zmíněná Fältskogová, Frida Lyngstadová, Björn Ulvaeus a Benny Andersson.

Show s názvem ABBA Voyage se bude konat ve speciálně postavené ABBA Areně od 27. května. Několik měsíců předtím kapela odehrála speciální představení, při kterém kamery zachytily pohyb zpěváků, jenž byl následně převeden do digitální podoby.

Hologramovou show chystá společnost George Lucase, tvůrce filmové série Star Wars. S hologramy bude hrát skutečný orchestr. Koncert nabídne dvacet písní včetně dvou z loňského alba Voyage.

Reklama

Výběr článků

Načítám