Hlavní obsah

Nová alba: Harry Styles, Letní kapela, Train, Lykke Li a Hradišťan s Javory Beatem

Stylově velmi pestrá je aktuální nabídka nových alb. Vévodí jí třetí sólový počin Harryho Stylese, jenž v červenci vystoupí v Praze. Z domácích luhů a hájů jistě zaujmou desky Letní kapely a záznam společného vystoupení Hradišťanu a kapely Javory Beat.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Harry Styles: Harry’s House

Třetí studiové album bývalého člena kapely One Direction Harryho Stylese je protkáno popem, funkem i rockem. V řadě hostů, kteří ho pomáhali realizovat, je i americký zpěvák a kytarista John Mayer.

Foto: Columbia

Nové album

Letní kapela: Letní kapela

Letní kapela s Jaromírem Švejdíkem (Jaromír 99) nabízí na debutovém albu výlet za písničkou horským krajem rockové melancholie a nezčeřené vícehlasé pohody. Čistý sound nahrávky Dušana Neuwertha je poháněný přívalem vzpomínek a příběhů Jaromíra 99.

Foto: Indies Scope

Nové album

Train: AM Gold

Americká kapela Train oslaví příští rok třicet let na scéně. Její nové poprockové album vznikalo v posledních dvou covidových letech a muzikanti o něm tvrdí, že přesto bylo skládáno s láskou. Kolekce vychází pět let po předešlém počinu.

Foto: Columbia

Nové album

Lykke Li: Eyeye

Eyeye je páté studiové album švédské zpěvačky a skladatelky Lykke Li. Opět se na něm spojila se svým dlouholetým spolupracovníkem Björnem Yttlingem, producentem jejích prvních tří alb.

Foto: PLAS

Nové album

Jiří Pavlica a Hradišťan, Hana a Petr Ulrichovi, Javory Beat: Společný koncert

Dvojalbum plné písní, z nichž řada zlidověla, nese název Společný koncert. Jedná se o live záznam společného vystoupení Hradišťanu a Javory Beatu, jejichž repertoár má mnoho společného.

Foto: Indies Scope

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám