Nový Spark
venku od 2. dubna
Objednávejte JUDAS PRIEST speciál s předstihem

Objednávejte JUDAS PRIEST speciál s předstihem

Definitivní průvodce kariérou jedné z největších heavymetalových kapel historie oficiálně vychází začátkem července. Už nyní si ovšem můžete zajistit svůj výtisk a získat ho dříve, než bude na stáncích.

Předobjednávejte si JUDAS PRIEST speciál ZDE!

Speciální vydání Sparku s JUDAS PRIEST obsahuje kromě příběhu a kompletních recenzí také interview, která vznikala výhradně pro edice Judas a Priest. „V podstatě jsme neměli kde brát, inspirace v našem případě nefungovala tradičním způsobem. Ale o to jsem pyšnější, že jsme dokázali vydupat ze země démona, který uhranul masy a drží je ve svých heavymetalových kleštích dodnes. Samozřejmě vše umožnilo realizovat blues. Bez něj by nebylo rock’n’rollu. A bez rock’n’rollu by nebylo metalu,“ odpověděl Rob Halford na otázku, kde kapela čerpala v začátcích svou inspiraci v exkluzivním rozhovoru pro JUDAS PRIEST speciál.

JUDAS PRIEST speciál objednávejte na našem Sparkshopu v černě řízné verzi Judas, nebo žlutočervené variantě Priest. Každá obálka má svoje dva unikátní plakáty!

Speciál vychází na stánky 7. července, avšak předobjednávky budeme rozesílat ještě před tímto datem.


Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace