Právě vysíláme

Kdo si zahraje Madonnu v životopisném filmu? O hlavní herečce je už definitivně rozhodnuto

9. června 2022 13:27
Kdo si zahraje Madonnu v životopisném filmu? O hlavní herečce je už definitivně rozhodnuto

S životopisnými snímky o slavných hudebních hvězdách se roztrhl pytel. Po Bohemian Rhapsody a očekávaném snímku o Elvisovi se plánuje i film o Madonně. Kdo zpěvačku ztvární? O tom už je rozhodnuto!

Život popové hvězdy určitě za zfilmování stojí. Madonna má za sebou obrovskou kariéru, několik krátkých manželství i peprné sexuální skandály. Film by se měl zaměřit především na její život v 90. letech.

O roli hudební ikony byl pochopitelně velký zájem. Rozhodovalo se například mezi herečkami Florence Pugh, Odessou Young nebo zpěvačkou Bebe Rexha. Nakonec však roli získala Julia Garner, která v posledních měsících získala pozornost především díky seriálu Neskutečná Anna. Za roli v seriálu Ozark navíc získala cenu Emmy. Na výběru hlavní herečky se podílela i samotná Madonna. Zájemkyně o roli pak podle zdrojů The Hollywood Reporter musely strávit 11 hodin s Madonniným choreografem a absolvovat pěvecké lekce se samotnou zpěvačkou.

O snímku se toho zatím moc neví. Není stanoven režisér, datum premiéry ani oficiální název. Spekuluje se ale nad jménem Lucky Star nebo Material Girl. Film bude mít na starost studio Sonny.

Julia Garner

Články, které by tě mohly zajímat