Právě vysíláme

Ricky Martin má vážný problém. Za obvinění z incestu a domácího násilí mu hrozí 50 za mřížemi

17. července 2022 13:12
Ricky Martin má vážný problém. Za obvinění z incestu a domácího násilí mu hrozí 50 za mřížemi

Popová ikona Ricky Martin má vážný problém. Na zpěváka byl vydán zatykač kvůli domácímu násilí a incestu. Martin obvinění odmítá.

Zatykač byl portorickými úřady vydán před čtrnácti dny. Slavný zpěvák je obviněn ze sexu s vlastním synovcem Dennisem Sanchezem, kterému je 21 let. Martin měl mít s tímto mladým mužem vztah trvající sedm měsíců. Tuto informaci prý médiím potvrdil zpěvákův bratr Eric.

Incest není to jediné, z čeho je Ricky Martin obviněn. Svého synovce měl údajně i fyzicky napadat a psychicky mu ubližovat. Dle portorických zákonů by za to mohl zpěvák skončit až na 50 let za mřížemi. 

Zpěvákův právník všechna obvinění popírá a tvrdí, že Martinův bratr je psychicky nemocný. „Osoba, která toto tvrzení učinila, se potýká s hlubokými psychickými problémy. Ricky Martin pochopitelně nikdy nebyl zapleten do jakéhokoliv sexuálního nebo romantického vztahu se svým synovcem. Tohle je nejen nepravdivé, ale i nechutné. Všichni doufáme, že tomu muži se dostane pomoci, kterou naléhavě potřebuje,” uvedl v oficiálním prohlášení. 

Články, které by tě mohly zajímat