Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ne-Yo (42) platil doposud v šoubyznysu za hodného chlapa. Se svou ženou Crystal Renay Smith (36) je ženatý 6 let a mají spolu tři děti. Většina tak předpokládala, že je zkrátka rodinný typ, a na rozdíl od některých kolegů z branže žádný záletník. Teď to ale vypadá, že je všechno jinak.

Crystal obvinila svého muže z nevěry v rozezleném instagramovém postu. „8 let lží a podvodů,“ rozepsala se. „8 let nevědomého sdílení života a manžela s dalšími ženami, které mu prodávaly svá těla bez ochrany... Každá z nich,“ tvrdí v postu.

„Pochopitelně mám zlomené srdce a jsem zhnusená. Požádat mě, abych zůstala a přijala to, mi připadá absolutně šílené. Mentalita narcisty. Už nehodlám veřejnosti lhát a předstírat, že se to neděje. Volím si sebe. Svoje štěstí, svoje zdraví a svůj respekt,“ vzkázala Smith.

„Mám z toho tři krásné děti, ale jinak nic víc než promarněné roky a bolavé srdce,“ dodala hořce.

Crystal má se zpěvákem, jehož vlastní jméno zní Shaffer Chimere Smith, syny Shaffera (6), Romana (4) a dceru Isabellu (13 měsíců).

Ne-Yo se nechal na Twitteru slyšet, že budou rodinné záležitosti řešit kvůli dětem za zavřenými dveřmi. „Soukromé věci by neměly být adresovány veřejně," vzkázal. V tom se ovšem s manželkou zjevně názorově rozchází.

Crystal ve svém postu ještě poprosila fanoušky, aby jí přestali posílat videa a informace o manželových záletech. „Nejsem oběť. Vybírám si stát s hlavou vztyčenou. Pokud vás někdo není schopen milovat, jak si zasloužíte, je to na vás, abyste se milovali. Nechovám k němu v srdci žádnou nenávist a přeji mu jen to nejlepší,“ uzavřela příspěvek.

Její šokující obvinění se objevilo tři měsíce poté, co se zpěvákem obnovili svatební sliby. V roce 2020 se nakrátko rozešli, v průběhu pandemie podle Ne-Ya dokonce zvažovali rozvod, ale nakonec si k sobě našli cestu zpátky. Zpěvák má ještě dvě děti z předchozího vztahu s Monyettou Shaw.

Reklama

Další články

Načítám