Nový Spark
venku od 2. dubna
Nikki Sixx z MÖTLEY CRÜE složil ústřední song pro hororový thriller

Nikki Sixx z MÖTLEY CRÜE složil ústřední song pro hororový thriller

V září bude v kinech celosvětově uveden hororový thriller The Retaliators. Soundtrack filmu září hvězdami rockového světa, podílejí se na něm členové MÖTLEY CRÜE, ASKING ALEXANDRIA, FIVE FINGER DEATH PUNCH a další. Poslechněte si hlavní skladbu z filmu „The Retaliators Theme Song (21 Bullets)“ z dílny Nikkiho Sixxe a Jamese Michaela ze SIXX:A.M.

„Psaní ústřední skladby pro hororový film bylo velmi inspirativní,“ vyjádřil se Sixx. „Bylo to poprvé, co jsem skládal píseň pro thriller, takže jsem objevil nová zákoutí filmové hudby. Spolupracoval jsem s několika skvělými umělci na vytvoření nového zvuku, který snad rozšíří fanouškovskou základnu MÖTLEY CRÜE.“

Ve skladbě můžete slyšet členy MÖTLEY CRÜE, ASKING ALEXANDRIA, ICE NINE KILLS a FROM ASHES TO NEW. Celý film je rockovou jízdou, na které se podílí známé rockové a metalové kapely. V malých rolích se objeví i Tommy Lee z MÖTLEY CRÜE, Jacoby Shaddix z PAPA ROACH, Ivan Moody a Zoltan Bathory z FIVE FINGER DEATH PUNCH, Jaya z THE HU nebo Spencer Charnas z ICE NINE KILLS. Všechny nové skladby z filmu následně vyjdou na originálním soundtracku.

Hororový thriller, slibující brutalitu a kyblíky krve, sleduje příběh pastora (Michael Lombardi), který odhaluje tajemství temného podsvětí, když se snaží najít odpovědi ohledně brutální vraždy jeho dcery. A nakonec nalezne i pomstu, která má v jeho rukách zcela nová pravidla.


Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace