Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Emma Smetana prozradila tajemství své štíhlé postavy: Stojí mě to úsilí, svěřila se

Emma Smetana
Zdroj: se souhlasem Emma Smetana / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
tělo

Zpěvačka Emma Smetana (34) se může po dvou dětech chlubit krásnou postavou, což ukázala i na nedávných snímcích, které sdílela na Instagramu. Jaké je tajemství jejího štíhlého těla? To prozradila svým fanynkám s ujištěním, že tohle tělo opravdu zadarmo nemá. 

Krásná Emma Smetana se ukázala nedávno na Instagramu v plavkách, čímž své fanoušky naprosto uchvátila.

Maminka dvou dcer, starší Lennon Marlen a mladší Ariel Avy, které přivedla na svět s partnerem Jordanem Hajem, byla vždy štíhlá, avšak až po třicítce podle svých slov poznala, že udržování postavy stojí o něco víc úsílí.

Jaké je tajemství její postavy?

Emma Smetana dostává od fanoušků pravidelné lichotky, často právě i směrem ke své postavě, kterou obdivovali i v době, kdy byla zpěvačka těhotná.

Na otázku, jak se tedy udržuje ve formě, jim konečně na sociálních sítích odpověděla. Dokonce nastínila, jakou cvičební rutinou pravidelně prochází. "A až docvičím, zaplavu si, a až doplavu, lehnu si do sauny, a až z ní vylezu, tak vám odpovím na vaše otázky," napsala a za pár hodin se pustila do odpovídání.

"Tohle všechno jsem začala svědomitě řešit až ve svých dvaatřiceti letech, přibližně v době, kdy jsem podruhé otěhotněla. Tím pádem cítím, že mě to všechno stojí trošku víc úsilí, než takový ty lidi, co už v patnácti veslovali (smích). S Jordym jsme se bavili, že Lenonku a Arielku k tomu povedeme dřív," svěřila se Emma svým fanouškům těsně po cvičení.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy