Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá členka hudební skupiny Atomic Kitten Kerry Katona (41) prošla od dob svého působení v dívčí kapele velkou proměnou. Dnes je z ní spokojená pětinásobná mamina.

Za sebou má už několik plastických operací. V roce 2004 si například nechala výrazně zvětšit poprsí, loni už ji ale obří ňadra omrzela a pro změnu podstoupila zákrok, v rámci něhož jí chirurgové prsa zmenšili.

Katona si momentálně užívá dovolenou se svým o devět let mladším snoubencem Ryanem Mahoneym, s nímž žije už čtyři roky. Společně s nimi si letní radovánky ve Španělsku užívají i její děti.

Katona díky příteli začala pravidelně cvičit, ale sem tam si dopřává pauzy. Ona sama se cítí skvěle a po boku mladšího snoubence stále vypadá jako zamilovaná holubička.

Na muže přitom v minulosti neměla vůbec štěstí. Celkem byla třikrát vdaná, ale ani jednou jí manželství nevydrželo. Ani se sympatickým Ryanem, jehož poznala přes seznamovací aplikaci, neměla zpočátku na růžích ustláno. Pár se už jednou rozešel, ale dlouho bez sebe nevydrželi.

Zásnuby proběhly před dvěma lety, na veselku ale ještě nedošlo. „Jsme šťastní tak, jak to teď máme. Když se budeme chtít vzít, tak se vezmeme, ale nikam nespěcháme,“ řekla Katona magazínu Closer. Zřejmě je poučena ze svých dřívějších manželských nezdarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám