Nový Spark
venku od 2. dubna
BEHEMOTH se stávají nesmrtelnými v netradičním animovaném klipu

BEHEMOTH se stávají nesmrtelnými v netradičním animovaném klipu

Polští extrémní blackmetalisté již vyhlížejí své dvanácté studiové album „Opvs Contra Natvram“, které bude k dostání od 16. září. Čekání fanouškům zkracují animovaným videoklipem ke čtvrtému singlu „Thy Becoming Eternal“.

BEHEMOTH na Sparkshopu

U BEHEMOTH jsme zvyklí na drsné, oči drásající, ale zároveň nesmírně esteticky propracované a přitažlivé videoklipy. Tentokrát šli polští rebelové jinou cestou. Nové video pro ně vytvořil animátor Ruben Fro a se členy kapely se v něm nesetkáme. I tak má temně ponurou atmosféru, kterou od BEHEMOTH každý fanoušek očekává.

„Dnes nabízíme naši novinku ‚Thy Becoming Eternal‘ a jako vždy se snažíme udržet věci čerstvé a svěží! Video produkoval talentovaný japonský animátor Ruben Fro, který vytvořil epickou, tajemnou CG krajinu, kudy projíždí náš stoický válečník. Skladba samotná je zběsilá bestie s bombastickým koncem, rozhodně se jedná o jednu z nejintenzivnějších písní v katalogu BEHEMOTH. Dejte nám vědět, jestli souhlasíte!“ komentuje novinku zpěvák Adam „Nergal“ Darski.

Deset kapitol zuřivosti, které tvoří novou desku „Opvs Contra Natvram“, bylo napsáno a zaznamenáno v průběhu roku 2021, který byl pro svět podivný a zničující – tato situace jen zvýšila úroveň řemesla BEHEMOTH, které vyústilo v 43 minut a 15 sekund spalujícího hněvu. Stejně jako u předchozích studiových výstupů, album produkovala samotná kapela, o mix se postarala uznávaná studiová legenda Joe Barresi (NINE INCH NAILS, TOOL, QUEENS OF THE STONE AGE, ALICE IN CHAINS).

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace