Kolínský hokejový klub oslaví 90. výročí koncertem Michala Davida

  10:30
Kolínský hokejový klub slaví 90. narozeniny a jedním z gratulantů bude i zpěvák Michal David. Za doprovodu kapely KVATRO zahraje své nestárnoucí hity. V rámci oslav se diváci mohou těšit i na bohatý hokejový doprovodný program.

Michal David vyprodal O2 arénu. | foto: Profimedia.cz

Hudba

MICHAL DAVID a oslava 90. výročí SC Kolín

Zimní stadion Kolín, hřiště vedle zimního stadionu Brankovická 1289

23. 9. 2022

Zimní stadion Kolín, hřiště vedle zimního stadionu Kolín V

Koupit vstupenky

Michal David vystoupí na hřišti vedle kolínského zimního stadionu v pátek 23. září od 19:00.

Prvních tisíc vstupenek lze pořídit za sníženou cenu 550 korun.

Samotný hokejový klub SC Marimex Kolín, jenž je pořadatelem koncertu Michala Davida, chystá k 90. výročí i další akce. V rámci koncertu je například pro návštěvníky připraveno veřejné bruslení na stadionu se samotnými hráči či autogramiáda hokejistů.

Rovněž nebude chybět ani řada soutěží o speciální dárkové předměty. Vstupenka na koncert Michala Davida bude rovněž vstupenkou na utkání 4. kola Chance ligy mezi SC Marimex Kolín a SK Horácká Slavia Třebíč v sobotu 24. září. Duel startuje v 17:00 na kolínském zimním stadionu.

Pořadatelé radí, že na koncert lze ke kolínskému zimnímu stadionu ideálně dorazit vlakem a posléze pěšky, jelikož město Kolín leží na hlavní železniční trati. Parkovat nicméně bude možné obdobně jako během zápasů, přesto klub doporučuje využít hromadnou dopravu.

Klub SC Marimex Kolín byl oficiálně založen 30. listopadu 1932, kdy byly schváleny první vypracované stanovy klubu. Přes názvy jako TJ Tesla Kolín nebo Spartak Tatra Kolín se klub nakonec dostal k nynější názvu SC Marimex Kolín. V logu je už od roku 1992 vyobrazen kozel, který je nyní s klubem už naplno spjatý.

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz