Nový Spark
venku od 2. dubna
Zpěvák UFO Phil Mogg prodělal infarkt, rozlučkové turné je zrušeno

Zpěvák UFO Phil Mogg prodělal infarkt, rozlučkové turné je zrušeno

Frontman legendárních rockových pionýrů Phil Mogg se zotavuje poté, co minulý týden prodělal infarkt. Rozlučkové turné UFO mělo odstartovat 15. října v Belgii, ale kvůli zpěvákovu stavu bylo samozřejmě zrušeno. Teď je nejisté, kdy poslední koncerty kapely proběhnou.

74letý britský hudebník byl převezen do nemocnice, kde mu do koronárních tepen implantovali dva stenty. Operace je v lékařském prostředí známá jako koronární angioplastika, která má za cíl znovu otevřít zablokovanou koronární tepnu vložením jednoho nebo více stentů, což pomáhá udržet zúženou tepnu otevřenou. 1. října lékaři zpěvákovi nařídili přísný zákaz vystupování až do odvolání. Proto bylo celé rozlučkové turné Last Orders, které mělo proběhnout od 15. do 29. října v evropských městech, zrušeno a odloženo na neurčito. Mogg ve svém prohlášení uvedl, že bude chodit minimálně tři měsíce na rehabilitace a určitě nebude hrát, protože by hrozil další infarkt.

Kapela UFO byla založena v roce 1968 v Londýně a tento rok mělo proběhnout její poslední turné. Současný lineup tvoří zakládající členové – zpěvák Phil Mogg a bubeník Andy Parker, dále Vinnie Moore, který se ke skupině přidal v roce 2003, a od roku 2012 také baskytarista Rob de Luca.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace