Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: BlackPink mají novou desku a Sebastian hledá klid

22. září 2022 13:53
Evropa 2 Raw: BlackPink mají novou desku a Sebastian hledá klid

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme 10 nových skladeb.

Chcete konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden deset žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky pro Vás máme tento týden?

Jedna z nejznámějších k-popových kapel BlackPink má nové album s názvem Born Pink. K poslechu lákají singlem Pink Venom, který se díky zvukovému zpracování i videoklipu nedá nazvat jinak než velkolepý, ostatně jak jsme u této jihokorejské dívčí partičky zvyklí.

Fil Bo Riva se narodil v Římě, poté studoval v Irsku, aby následně přesídlil do Berlína. Tam také v roce 2016 začala jeho kariéra, když vydal svůj průlomový singl Like Eye Did. Nyní představuje devětadvacetiletý zpěvák hitovku Running In Circles. „Pro mě je tento song o pocitu ztracenosti ve světě a o nenalezení správné cesty. Ale zároveň i o tom, že se my, lidé, snažíme tomu pocitu uniknout tím, že se různě rozptylujeme,“ říká o syrové a upřímné skladbě Fil Bo Riva. „Někdy prostě musíme skočit do neznáma a udělat změnu, abychom se osvobodili od toho, co nám brání stát se lepší verzí sebe sama,“ dodává.

Český zpěvák Sebastian vydává singl Hledám. Jde o niternou zpověď o vztahu a pomíjivosti světa, která se díky hravému beatu vymyká ze škatulky ploužáků. „Píseň vznikla na začátku února tohoto roku. V Liberci byly ještě poslední zbytky sněhu a já nostalgicky vzpomínal na prožitá léta, na to jak se všichni a všechno kolem nás mění,“ říká Sebastian. „Co když je potřeba při hledání vysněného ideálu začít u sebe a ke svému štěstí se probojovat? O tom všem pojednává píseň Hledám,“ dodává. Všechny své hity i tuto novinku představí Sebastian se svou kapelou na třech samostatných koncertech v Liberci, Praze a Brně. Jako speciální host se představí vycházející hvězda Pam Rabbit.

Britská kapela The Wombats chystá pouhých 11 měsíců po vydání šestého dlouhohrajícího alba Fix Yourself, Not The World na listopad nové EP s dlouhým názvem Is This What It Feels Like To Feel Like This. Desáté EP kapely bude obsahovat šest nových skladeb včetně stejnojmenného singlu.

Tady je všech 10 novinek pro tento týden:

  • Anne–Marie feat. Aitch – Psycho
  • BlackPink – Pink Venom
  • Clean Bandit feat. French The Kid & Rema – Sad Girls
  • Declan J Donovan – Hideaway
  • Fil Bo Riva – Running In Circles
  • Kygo feat. Gryffin & Calum Scott – Woke Up In Love
  • Meghan Trainor – Don’t I Make It Look Easy
  • R3hab feat. Laidback Luke – Weekend On A Tuesday
  • Sebastian – Hledám
  • The Wombats – Is This What It Feels Like To Feel Like This?


Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat