Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zpěvák z Maroon 5 podvedl těhotnou přítelkyni: Dítě chtěl pojmenovat po milence

Adam Levine měl být nevěrný své manželce.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
Nevěra

Instagramová modelka Sumner Stroh (23) se rozhodla na sociální síti TikTok zveřejnit dosti vážné obvinění. Minulý rok měla mít poměr s Adamem Levinem (43), zpěvákem kapely Maroon 5. Již od roku 2014 je přitom Levine v manželství s Victoria's Secret andílkem Behati Prinsloo (34) a mají dvě děti. Pár dnů zpět navíc oznámili, že čekají třetího potomka. Co na obvinění řekl Adam Levine?

Sociálními sítěmi i zahraniční mediální sférou momentálně koluje informace, že měl být zpěvák Adam Levine nevěrný své těhotné manželce Behati Prinsloo. Třiadvacetiletá instagramová modelka Sumner Stroh se rozhodla s šokující informací svěřit na svém TikToku, kde sdílela i screeny zpráv, které jí měl zpěvák v minulosti posílat.

Ve videích popsala, že měli fyzický vztah a že byla v té době mladá a naivní. „Tehdy jsem nebyla na veřejné scéně, jako jsem nyní, proto jsem se cítila lehce manipulovatelná,” prozradila ve videu. „S Adamem jsme se vídali asi rok a poté, co jsem s ním na několik měsíců přestala mluvit, se mi vrátil do života takovýmto způsobem,” řekla Sumner Stroh a zveřejnila screenshot zprávy, kterou jí měl Adam Levine poslat. Na ní stálo, že má mít další dítě a pokud to bude chlapec, chce mu dát jméno Sumner a doufá, že to jí (Sumner Stroh, pozn. red.) nebude vadit.

Chtěl pojmenovat dítě po milence

Webu PageSix modelka prozradila, že k aféře mělo dojít minulý rok, když vystudovala vysokou školu. Na dotaz, proč se o tom rozhodla modelka promluvit až nyní, uvedla, že screenshoty zpráv poslala několika kamarádům, jimž důvěřovala „Jeden z nich se však pokoušel prodat tuto informaci do bulváru, proto jsem teď tady a vyprávím ten příběh,” vysvětlila.

Adam Levine se k celé záležitosti vyjádřil exkluzivně pro TMZ.Použil jsem špatný úsudek, když jsem mluvil s někým jiným než se svou ženou jakýmkoliv koketním způsobem. Neměl jsem poměr, přesto jsem překročil hranici během politováníhodného období svého života,” nechal se slyšet. „Moje žena a moje rodina jsou vše, na čem mi na tomto světě záleží. Být tak naivní a hloupý, abych riskoval jedinou věc, na které mi opravdu záleží, byla ta největší chyba, jakou jsem kdy mohl udělat. Beru na sebe plnou zodpovědnost. Společně to zvládneme,” zakončil své vyjádření.

Mají dvě děti, třetí je na cestě

S manželkou Behati Prinsloo, která je zároveň bývalým Victoria's Secret andílkem, jsou svoji od července 2014. O dva roky později se jim narodila dcera Dusty Rose a v roce 2018 dcera Gio Grace. To, že společně čekají třetí dítě, oznámila Behati jen pár dní zpět na svém Instagramu, o čemž jsme informovali v tomto článku.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy