Hlavní obsah
Článek

Když jsme si povídali se členy kapely Lucie, probrali jsme i jejich potomky. Někteří z nich se už stali součástí chodu skupiny. Například nejstarší syn Davida Kollera, muzikant Adam Koller, usedl i za bicí Lucie.

"A nejen to, na bicí si s námi na zkoušce zahrál už i Davidův vnuk, takže se propojily tři generace," prozradil Super.cz baskytarista P. B. Ch., který je, co se týče rodiny, nejtajemnějším členem skupiny. Svoji partnerku a dceru na veřejnosti neukazuje, obě se mihly jen na karlovarském filmovém festivalu v roce 2013. "I na koncerty jsem jim zakázal chodit," svěřil se.

Dcera Roberta Kodyma (57), šestnáctiletá Amélie Anna, se zase objevila hned ve dvou klipech Lucie. Už jako maličká hrála v legendárním Medvídkovi. Před dvěma roky pak zastoupila tátu ve videoklipu Chtěli jsme lítat. Podobu se svým slavným tatínkem z dob devadesátek rozhodně nezapře. V našem videu Robert prozradil i to, jak vypadal její první kontakt s hudbou.

Zda se do muziky zapojí i synové klávesisty Michala Dvořáka (58), Michal a František, které má se čtvrtou manželkou DJ Luccou, se teprve ukáže.

Reklama

Další články

Načítám