Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Náhoda nebo záměr? Žilková si vychvaluje vztah se stejně starým rockerem, Stropnický ji vyměnil za třicítku

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou téměř dvaceti letech soužití od sebe.
Zdroj: profimedia
+ Další 3 fotografie
Spor

Jak oznámit nový vztah a stejnou větou zesměšnit vztah svého nevěrného manžela? To umí snad jenom Veronika Žilková. Ta totiž primáckému Showtimu přiznala, že čerstvě randí s legendou české rockové scény Pepou Holomáčem, jedním dechem ale hned shodila vztah Martina Stropnického s o 35 let mladší Markétou Horňákovou. 

Veronika Žilková je snad konečně zase šťastně zadaná, přesto Martinu Stropnickému, zdá se, ještě nestihla odpustit, že jí dal kopačky prostřednictvím e-mailu. A to krátce poté, co spolu strávili rodinnou dovolenou i s jejich dcerou Kordulou v Dubaji. Nezapomněla si do něj, hlavně do jeho vztahu s o jeho o 35 let mladší podřízenou Markétou Horňákovou, rýpnout ani ve chvíli, kdy se chlubila vlastním vztahem s rockerem Pepou Holomáčem.

Žilková si rýpla do Stropnického

“Je skvělé, že tě život svede s někým, kdo je stejně starý jako ty. Máš spoustu podobných zážitků. Spoustu filmů znáte stejných. I tu hudbu jste poslouchali stejnou. Je to takové příjemné. Je to pro mě dobrá zpráva, že se dá začít znovu,” řekla v rozhovoru pro primácký Showtime Žilková, jejíž slova zní sice nevinně, avšak s ohledem na to, s kým ji Martin Stropnický podvedl, je jasné, kam tím míří.

Otec její dcery Korduly, který letos v prosinci oslaví 66. narozeniny, totiž podle dostupných informací udržuje vztah se svou o 35 let mladší podřízenou Markétou Horňákovou. S tou se měl dát dohromady v době, kdy se Žilková během pandemie koronaviru vrátila do Česka, aby se postarala o svou nemocnou maminku, a už neměla možnost vrátit se zpátky do Tel Avivu, kde do té doby spolu se Stropnickým, jehož kariéře dokonce podřídila tu svou, žili.

Kordula snáší rozchod špatně

Žilková ale svému stále ještě muži nic nedaruje především kvůli jejich společné dceři Kordulce. Tu si podle jejích slov český velvyslanec v Izraeli nechce vzít do střídavé péče.

"On by s Kordulkou i komunikoval, ale neuvědomuje si, že té holce vzal nějaké iluze o rodině, a hlavně ten jeho odchod byl dva dny po návratu z dovolené, takže samozřejmě ta dívka v tom dospívání úplně nechápe tatínkovu touhu po nové lásce," řekla před časem herečka eXtra.cz, které jsme se zeptali, jak jejich rozchod snáší právě Kordula.

"Jak to Kordula snáší, to by byl spíše dotaz pro ni, ale myslím, že není tak těžké si představit, jak se asi cítí, když se vrátí domů a tam jeden člen rodiny chybí," řekla známá herečka.

Stropnický mlčí

Martin Stropnický se od začátku konce jejich vztahu k celé situaci vyjádřil jenom jednou, a to před několika týdny, když podal žádost o rozvod s Veronikou Žilkovou. Protože se tak stalo před začátkem soudního řízení o střídavou péči o jejich nezletilou dceru a líčení se kvůli tomu odsunulo na listopad, nařkla ho herečka z toho, že dal přednost své mladší milence před dcerou.

“Na Kordulce mi velice záleží. Doufám, že časem zvítězí racionalita tak, aby byl naplněn zájem naší nezletilé a zároveň již téměř dospělé dcery. Jsem ale přesvědčený, že právě proto tohle téma nepatří na veřejnost,” řekl Martin Stropnický pro Showtime. K aktuálnímu rýpnutí své manželky se ještě nevyjádřil.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy