Právě vysíláme

Lewis Capaldi se toho nebojí, nový klip je předělávkou videa k hitu Wham!

13. září 2022 11:32
Lewis Capaldi se toho nebojí, nový klip je předělávkou videa k hitu Wham!

Lewis Capaldi vydal novinku Forget Me, vzhledem k úmrtí královny se však rozhodl počkat s vydáním videoklipu, ze kterého čiší jen pozitivní energie. Nyní už je vizuál venku a zpěvák sbírá jeden pochvalný komentář za druhým. Nebál se v něm totiž svléknout a zopakovat v něm scény ze slavného hitu Club Tropicana od Wham!

Lewis Capaldi se toho nebojí. V novém videoklipu k písni Forget Me předělal scény z klipu Club Tropicana, který před téměř čtyřiceti lety natočilo seskupení Wham! Objevuje se v něm tak pouze v plavkách či spodním prádle. A ačkoliv možná u někoho vzbudí klipem pohoršení, jeho fanoušci si odvahy Capaldiho cení.

„Jde o velmi odvážné video. Nedokážu vyjádřit slovy, jak moc to pro mě z pohledu chlapa znamená. Konečně někdo, kdo je známou osobností a nepotřebuje mít břišáky a vypadat jako falešný Hollywooďan. Tleskám ti, Lewisi, opravdu to pro mě hodně znamená, vidět takhle někoho, kdo má podobné tělo jako já,“ ozval se na YouTube zpěvákův fanoušek Lewis.

Jak hudebník přiznal, skladba Forget Me je velmi blízká jeho srdci. „Cítím, že je to to nejlepší, co jsem zatím napsal,“ uvedl. „Je o rozchodu, kterým jsem si prošel. Rok poté, co k němu došlo, jsem zjistil, že jediný kontakt, který mezi sebou máme, je ten, že vidím její posty na instagramu. Cítil jsem se v tu chvíli opravdu strašně a když jsem viděl, že se z rozchodu otřepala a má se opravdu skvěle, nenáviděl jsem to. Zdálo se mi nefér, že ona je šťastná, zatímco já se cítím raněný. Bál jsem se, že by na mě mohla zapomenout, tak jsem o tom napsal píseň.“

Píseň Forget Me je první, kterou Capaldi vydal po třech letech. Před dvěma roky se stáhl do ústraní, nepřidával nic na své sociální sítě a věnoval se pouze muzice. Letos na festivalu Latitude uvedl, že se mu bohužel nepodařilo napsat hudbu, se kterou by byl spokojený, a která by mohla jít ven. Pravděpodobně šlo však jen o jakýsi zastírací manévr. Jak totiž při vydání novinky uvedl, jde o první singl z připravované desky.

Podívej se na originál i předělávku Lewise!

Články, které by tě mohly zajímat