Ještě hudba, nebo už striptýz? U téhle zpěvačky těžko říct... Tove Ebba Elsa Nilssonová, jinak známější pod svým uměleckým jménem Tove Lo, je talentovaná zpěvačka, skladatelka a hudebnice, jež se provokace nebojí. Proslavila se v roce 2013 singlem Habits, kterého se ujali hiphopoví producenti a přetvořili z něj remix Stay High, jenž jí zajistil celosvětovou popularitu.

Nosí nadmíru odvážné kostýmy, z nichž by se mnohé jiné pěnice jistě červenaly. Často volí modely velice úsporné, takže jí z krátkých sukní lezou kalhotky, síťovinový komplet, jenž připomíná hodně odvážné negližé, často má na sobě ke kalhotám jenom podprsenku... a jindy zase zvolí prapodivný, zlatý model s rafinovanými průstřihy, co dávají vyniknout jejím bradavkám.

A kromě toho se i často svléká. Když nestačí jenom vytahovat tričko během vystoupení, aby si všichni mohli prohlédnout její ňadra, jde rovnou na striptýz. Pozoruhodná umělkyně již nejednou skončila na jevišti na kolenou, nahá jako prst... A že si ani trošku nevymýšlíme, to se můžete přesvědčit v naší galerii. Buďte si jisti, že je tentokrát jaksepatří pikantní!

Video
Video se připravuje ...

Miley Cyrus předvádí v rodinném kruhu vánoční taneček. instagram.com

Fotogalerie
26 fotografií