Nový Spark
venku od 2. dubna
HARLEJ vydává album „Na prodej“ rozšířené o DVD a poprvé také na vinylu

HARLEJ vydává album „Na prodej“ rozšířené o DVD a poprvé také na vinylu

Oblíbená rocková skupina vydává svoje jedenácté řadové album poprvé na vinylovém formátu. K CD navíc připojila DVD se záznamem koncertu, který odehrála na podzim 2018 v pražské Lucerně.


„Záznam z naší třetí Lucerny vznikl původně jen pro naši archivní potřebu a neměli jsme ho v úmyslu vydávat. Chtěli jsme mít pro sebe vzpomínku na koncert, na kterém s námi zahostovala skvělá Petra Janů. Po dlouhé době jsem se k natočeným materiálům vrátil a zjistil, že by bylo škoda je nezveřejnit. Původně vznikla jen taková hrubší verze pro YouTube, ale nakonec jsme doladili zvuk a rozhodli se koncert přinést našim fandům jako bonus reedice alba Na prodej. Atmosféra koncertů v ikonickém koncertním sále je vždycky super a doufáme, že tohle se nám podaří díky DVD přenést i lidem domů,“ vysvětluje kytarista Tonda Rauer.

Album Na prodej získáte na našem Sparkshopu i s exkluzivním A2 plakátem zdarma!

HARLEJ v době vzniku alba přivítal nové spolupracovníky, takže na albu kromě stabilních autorů znějí i texty Kuby Ryby (Rybičky 48), Radka Mihoka (Jaksi Taksi) a Oty Balageho (BSP, Balage Band).

Mnoho z písní z alba zůstalo na stálém repertoáru skupiny, takže některé z nich zazní i na jejím letošním koncertě v Lucerně 20. prosince.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace