Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Olga Lounová (41) se stala poprvé maminkou: Dcera má jméno jako slavná zpěvačka

Olga Lounová se stala maminkou. Porodila krásnou holčičku.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se svolením Olgy Lounové
+ Dalších 6 fotografií
porod

Zpěvačka Olga Lounová (41) se dočkala svého vysněného dítěte. Přivedla dnes na svět dceru, které vybrali s partnerem Janem Kreglem netradiční, ale velmi krásné jméno. Redakci eXtra.cz se hrdá maminka pochlubila snímkem své holčičky a popsala porod.

Olga Lounová aktuálně prožívá ty nejkrásnější chvíle svého života. Narodila se jí dcera, která dostala krásné jméno Arianne. Můžeme jen spekulovat, jestli rodiče dceru pojmenovali po slavné zpěvačce Arianě Grande.

"Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě, a to z Tvých maličkých úst. Vítej, Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny. Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí, a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnější bytost ve vesmíru. A tatínek Ti přeje, ať si tu jízdu pořádně užijes, protože jestli budeš jen trochu po mamince, tak se nudit nebudeš," zamilovala se Olga do své holčičky na první pohled.

"Zvládli jsme to krásně, měla jsem dvě úžasné porodní asistentky i partnera s kamarádkou s sebou, takže to bylo celé o obrovské podpoře, lásce a péči. Tak jak by si zasloužila každá žena," řekla eXtra šťastná Olga. "50 cm a 3,160kg," dodala pyšně.

Olga Lounová o přípravách

Zpěvačka redakci eXtra.cz prozradila, jak se na miminko připravovala.

"Pomaličku všechno chystáme, ale ještě jsme stihli tohle krásné focení. Chtěla jsem zkusit i něco méně tradičního, a tak vznikl nápad oslovit fotografa Michala Skramuského. Miluju jeho černobílé a jednoduché fotografie v ateliéru. Michal srší originálními nápady a přitom si člověk připadá tak hezky žensky. A tentokrát s bříškem jsou ty fotografie navíc pro mě naplněny tou nejsilnější emocí mateřství a partnerského spojení," svěřila se Olga pro eXtra.cz s tím, že ani dětský pokojíček není kompletně vybavený.

Pokojíček ještě není vybavený

"Teď se chystáme řešit kočárek se sedačkou do auta. Mám ráda kočárky do tvaru vajíčka. Dostali jsme spoustu krásných věcí, ale ještě pokojíček musíme vybavit. Pro holčičku to bude do bíla a možná s prvky růžové," dodala se slovy, že se chce po porodu plně věnovat své dceři, a proto si dá na nějakou dobu hudební pauzu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy