Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ben Cristovao popsal muka během koncertu: Jedna z fanynek ho tahala za přirození. Umíral jsem bolestí, říká

Ben Cristovao.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Koncertování

Být slavným idolem žen s sebou často přináší ožehavé chvíle, což poznal i zpěvák Ben Cristovao (35). Během jednoho z koncertů ho totiž fanynka dost nevybíravým způsobem popadla za přirození a snažila se ho stáhnout z pódia! O bolestivém a neobvyklém okamžiku se oblíbený umělec rozpovídal v rozhovoru pro Kontrast Entertainment. 

Zpěvák Ben Cristovao prožil na jednom z koncertů pořádně ožehavý moment, po kterém se slavným umělcem musí soucítit snad každý muž. „Jedna holka mě chytla tam dole, já jsem potom zařval, potom ho teda pustila, ale pak ho chytla ještě pevněji a táhla ho k sobě. Já nemohl a umíral jsem bolestí,“ popsal bolestivé momenty v podcastu od Kontrast Entertainment.

Jak Cristovao dodal, fanynka byla nejspíš v euforii, což bývá na jeho koncertech vcelku běžná věc. Na tento moment ale zřejmě jen tak nezapomene. Jak jistě dosvědčí každý muž, takto se s pánským nádobíčkem zkrátka nezachází. Cristovao je ale profesionál, a tak i přes bolesti pokračoval dál ve svém vystoupení, aniž by na sobě dal cokoli znát.

Doma ho občas přepadá samota

Kromě toho se v rozhovoru rozpovídal i o samotě, která na něj občas doléhá. „Nedávno se mi to stalo. Skončili jsme O2 arenu, pak byla afterparty a poté jsem přijel domů. Mám velký byt a jsem v něm sám. Chvilku se podíváš na pár videí, kde tě lidé označují, povídáš si sám se sebou, pustíš si muziku a poté jenom: fuck,“ prozradil Cristovao.

Koncert v O2 areně se uskutečnil už v roce 2019 a další po vynucené pauze až 1. října 2022, a to kvůlli koronavirové pauze, jak se psalo na Facebooku.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy