Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka, herečka a tanečnice Tinashe Jorgenson Kachingwe, známá spíš pod svým křestním jménem Tinashe, zvolila na udílení cen American Music Awards v Los Angeles další sexy model, jimiž je tato devětadvacetiletá umělkyně proslulá. Přestože nefigurovala v žádné z kategorií ani jako nominovaná, svým bílým korzetem na sebe upozornila dost.

Tato rodačka z Lexingtonu, která se proslavila například písní 2 On nebo songem Slumber Party s Britney Spears, vsadila na kombinaci černé a bílé a zlaté doplňky. V korzetu pak nechala vyniknout své vnady. Během pózování před fotografy zepředu vypadal její hrudník vskutku nepřehlédnutelně, ale z boku byly vidět jen dva bochánky přesahující přes okraj těsného topu.

Podobně to před nedávnem dopadlo i u topmodelky Iriny Shayk, která si na přehlídku návrhářky Vivienne Westwood v Paříži vzala obdobný model, pouze v rudém odstínu. Efekt mimořádně zmáčknutých vnad byl skoro stejný.

Kráska, která má černý pásek v taekwondu a objevila se například i v několika dílech seriálu Dva a půl chlapa, je oficiálně už od roku 2018, kdy se rozešla s basketbalistou Benem Simmonsem, single. Předtím měla mít románek s Calvinem Harrisem či zpěvákem jménem Ty Dolla $ign.

Reklama

Další články

Načítám