Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Glosa: Z moderátorky zpěvačkou, Lucie Borhyová natočila vánoční píseň, nikdo z ní není moudrý

Nový vánoční videoklip Lucie Borhyové.
Zdroj: se souhlasem Lucie Borhyové
+ Dalších 5 fotografií

Stálice televizních obrazovek, moderátorka Lucie Borhyová (44), se vrhla do zatím zcela neprobádaných vod. Zdánlivě pověsila moderátorství na hřebík a zkusila si povolání zpěvačky. Splnila si svůj dětský sen a nazpívala vánoční píseň, ke které natočila i videoklip plný sváteční pohody. Svůj počin ihned sdílela s fanoušky na Facebooku. 

Adventní překvapení

Moderátorka Lucie Borhyová se zřejmě rozhodla, že po více než dvaceti letech za moderátorským pultíkem večerních událostí TV Nova nastal čas ukázat, že k jejím talentům nepatří pouze umět bezchybně a s úsměvem přelouskat text ze čtecího zařízení.

Pro své fanoušky si letos přichystala překvapení doslova olbřímích rozměrů, jehož otisk se jim nevratně vypálí do mozku. Otázkou ovšem zůstává, jestli o takové překvapení někdo z jejích followerů či příznivců doma u televizních obrazovek vůbec stál.

"A je to venku," okomentovala Borhyová na svém Facebooku příspěvek s odkazem na její YouTube kanál, kde je možné se na dílo podívat. "Tak ať se Vám všem plní i ta nejtajnější přání……a přeji Vám krásnou 1. adventní neděli," dodala moderátorka s charakteristickým úsměvem.

Borhyová totiž podlehla ryze českému trendu „kolika tvůrčím odvětvím propůjčíš tvář, tolikrát jsi celebritou“, bez ohledu na to, zdali pro danou oblast máš, nebo nemáš talent. A protože Lucie zatím nemá na svém kontě ani vlastní design diáře, ani kuchařku, ani zatím nenapsala knihu o své cestě na vrchol, dokonce ani nemá vlastní módní značku, rozhodla se pro zpěv.

Životní sen

Jedna z nejoblíbenějších českých moderátorek natočila vlastní píseň s vánoční tematikou, a jak už sám název "Splněná přání" napovídá, splnila i ona sobě jedno ze svých životních přání. „Jako malá jsem pořád tancovala a zpívala před zrcadlem a Linduška je úplně stejná,“ řekla před časem Lucie pro Aha!.

I z toho důvodu zřejmě v písni neuslyšíte jen Lucii, ale i hlasy jejích dětí Lindy a Lucase, kteří do hudby recitují: „Zpívej, mami, jsi anděl v sukni."

Reklama na potraviny?

Po zhlédnutí videoklipu musíme se smutným povzdechem konstatovat, že by pro Lucii bylo mnohem lepší, kdyby zůstala u své profese, ve které rozhodně vyniká víc. Svým provedením totiž celý videoklip působí spíš jako nějaká delší verze reklamy, což by zrovna v období adventu nebylo až tak neobvyklé.

Navíc vzhledem k tomu, že téměř každá z českých celebrit patří tak trochu i mezi influencery, nikdo by se nepozastavil nad tím, jestli se moderátorka náhodou nestala tváří některého z přípravků na pečení či supermarketu s potravinami.

Inspirací by jí mohl být například šéfkuchař Přemek Forejt, který nabyl dojmu, že stejně jako kuchyni umí vládnout i hudbě a poté, co uzavřel spolupráci s řetězcem rychlého McDonald's, natočil videoklip, jehož refrén „Mňam, mňam, mňam, je to fresh, mám to rád“ od té doby straší ve snech snad každého milovníka tohoto fastfoodu.

Necháme se překvapit, které tváře Novy budou po Forejtovi a Borhyové následovat. Možná se budeme moct brzy těšit na letní hit Reye Korantenga nebo muzikál Ordinace v růžové zahradě.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy