Právě vysíláme

Na tebe nejde zapomenout, zpívají v novince Adam Mišík s Benem Cristovaem

14. ledna 2023 8:10
Na tebe nejde zapomenout, zpívají v novince Adam Mišík s Benem Cristovaem

Adam Mišík a Ben Cristovao mají po singlu Máma říkala další společný song. Jmenuje se Zapomenout a ve videoklipu si kromě dvojice zahrála i Mišíkova partnerka Natálie Jirásková.

Adam Mišík a Ben Cristovao si na konto připsali další společný singl. Tentokrát spolupracovali na novince Zapomenout, kterou produkoval Enthic, jenž má na svědomí například také aktuální skladbu Sebastiana s Marpem Nezapomínám. „Za mě nejlepší refrén, který zatím Adam napsal. S radostí jsem mu tam dal sloku,“ sklonil poklonu kolegovi Cristovao. V klipu, který režíroval Ondřej Silný a natáčel se například ve Vinařství Obelisk, si zahrála také Mišíkova přítelkyně Natálie.

Píseň zazní na Mišíkových sólových koncertech, které odehraje ve středu 26. dubna 2023 v Brně a ve čtvrtek 27. dubna 2023 v Praze. Po čtyřech letech se tak vracím na sólo koncerty, které jsme s týmem připravili jako průřez mojí kariérou, takže se můžete těšit na starší hity i nový bangery se skvělými hosty. Čekají vás tracky, které jsem ještě nikdy nehrál i starší věci v novém podání,“ zve zpěvák. Jak prozradil na instagramu, jedním z hostů by měl být právě Cristovao.

Články, které by tě mohly zajímat