Nový Spark
venku od 2. dubna
Pořiďte si náramek ze strun IRON MAIDEN a podpořte dobrou věc

Pořiďte si náramek ze strun IRON MAIDEN a podpořte dobrou věc

IRON MAIDEN spojili své jméno se značkou The Guitarwrist. Společností, která vyrábí náramky z nepoužívaných strun, čímž chce omezit jejich množství končící v odpadu.

IRON MAIDEN na Sparkshopu

Činí tak přitom s ušlechtilým záměrem financovat charitativní organizaci Heavy Metal Truants založenou v roce 2013 bývalým šéfredaktorem magazínu Metal Hammer Alexandrem Milasem a dlouholetým manažerem Mejdnů Rodem Smallwoodem. Fanoušci si tak nyní můžou pořídit originální náramky vyrobené ze strun, na které hráli členové IRON MAIDEN a ještě podpořit dobrou věc.

Neziskovka The Guitarwrist však nevyrábí jen náramky, v jejím portfoliu jsou k nalezení i originální prsteny, náušnice či náhrdelníky, přičemž za dobu svého působení se jí podařilo „zachránit“ na devět tisíc sad strun a prodat výrobky za zhruba 100 tisíc liber. Mezi více než 275 kapelami, s nimiž spolupracuje, najdeme velikány jako jsou GUNS N´ ROSES, DEF LEPPARD, ANTHRAX, HALESTORM a další.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace