Právě vysíláme

Mirai vydávají své první live album, zachycuje atmosféru koncertu v O₂ areně

25. ledna 2023 15:25
Mirai vydávají své první live album, zachycuje atmosféru koncertu v O₂ areně

Mirai vydávají své první živé album. Vzniklo během koncertu v O₂ areně, který si sestava letos v rámci svého Arena Tour 2023 zopakuje.

V sobotu 14. ledna 2023 odvysílala Česká televize živý záznam dosud největšího koncertu kariéry kapely Mirai. Na četná přání fanoušků teď sestava vydává audio záznam koncertu jako vzpomínku na čtvrtek 15. září 2022, kdy poprvé vyprodala největší halu v Česku.

„Živé album z O₂ areny vydáváme jako poděkování všem, kteří s námi v tento důležitý den byli. Live O₂ arena zachycuje to nejzásadnější z koncertu, takže se fanoušci můžou těšit na šestnáct písní včetně těch s hosty, kterými byli Paulie Garand, Ben Cristovao a Ewa Farna. Zároveň bychom live albem rádi pozvali na naše podzimní turné po hokejových halách Arena Tour 2023. Věříme, že se nám na živé album podařilo přenést tu úžasnou atmosféru i energii, a to především díky našemu bubeníkovi Šimonovi Bílému a kapelnímu příteli a producentovi v jedné osobě – Honzovi Balcárkovi, kteří se postarali o zvuk,“ říká frontman Mirai Navrátil a zve na koncerty do Ostravy, Brna, Pardubic a Prahy.

 

Články, které by tě mohly zajímat