Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: Marcell natočil k singlu Sliby svůj dosud nejvýpravnější videoklip

25. února 2023 10:00
Exkluzivní premiéra: Marcell natočil k singlu Sliby svůj dosud nejvýpravnější videoklip

Marcell minulý rok vydal svou debutovou desku Hovory domů. Její součástí je i píseň Sliby, která se nyní dočkala také videoklipu. Ten zpěvák natáčel Německu a Dánsku.

Marcell, který na konci loňského roku vydal svoji debutovou desku s názvem Hovory domů, vyráží na své první sólové turné. Během finálních příprav na turné dokončil také videoklip k singlu Sliby. “Klip k písni Sliby je zatím můj nejvýpravnější videoklip, který jsme odjeli na začátku ledna natáčet na sever Německa a Dánska, na ostrov Sylt a Rømø. Jsem rád, že jsme se tak s režisérem klipu Markem Jarkovským rozhodli a absolvovali jsme tuhle cestu. Atmosféra, která se do klipu i díky lokacím propsala mi totiž přijde jedinečná,“ uvedl své dojmy Marcell. Natáčení probíhalo po celou dobu cesty, kdy elektromobilem Volvo, jejímž je Marcell ambasadorem, ujeli přes 2 000 km.

Na koncertní šnůře, která odstartuje ve středu 22. března 2023 v pražském Rock Café, představí všechny svoje dosavadní hity jako Tvůj svět, Nevim nebo aktuální singl Sliby. Deska Hovory domů vyšla vloni v prosinci a byla přijata s pozitivní kritikou nejen odborné veřejnosti, ale také fanoušků. Album se připravovalo dva roky a natáčelo se v Praze, Berlíně a Londýně. Mezi hosty jsou na desce Ben Cristovao, Paulie Garand nebo Mirai.

Na Hovory domů tour Marcellem vyrazí také jeho kapela s Matyášem Vordou hrajícím na bicí a Ondřejem Fiedlerem na elektrickou kytaru a baskytaru. Fiedlerski je zároveň hlavním producentem desky.

Články, které by tě mohly zajímat