Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DECLAN J DONOVAN – Hideaway

4. března 2023 15:45
Novinka Evropy 2: DECLAN J DONOVAN – Hideaway

Hrajeme od soboty 4. března 2023.

Krátce po svém singlu Regret Not Loving You představuje Declan J Donovan Hideaway – další vzrušující love song.

Hideaway je píseň o vzrušení, které přichází se zamilovaností a časem stráveným s milovanou osobou – o tom, jak trávíte den v práci a přejete si, abyste byli doma. Je o tom, jak se ve dnech volna odříznout od světa a užít si společný čas. Declan J Donovan zasadil příběh do melancholické popové balady, jejíž melodie doplňuje emoce obsažené v textu a sdílí paprsek naděje.

Declan J Donovan díky svým upřímným textům o lásce, rodině, smutku a životě stále zasahuje do srdcí posluchačů. Zatímco na začátku své kariéry váhal, zda se věnovat autobiografickým textům, nyní jsou jeho poznávacím znamením.

Umělec také našel způsob, jak sladit hudbu se svými pocity a dát správný prostor své vášni pro klavír a kytaru s popovým nádechem. Miliony streamů na YouTube, Spotify a dalších platformách mluví samy za sebe. Jedna věc je jistá: Declan má stále co nabídnout.

Jeho předchozí skladby již nashromáždily přes 500 milionů streamů. Mnoho kousků se dostalo do evropských rádiových hitparád, včetně singlu Pieces, který byl v první desítce německé hitparády. Declan zatím na Spotify nashromáždil 3 miliony posluchačů měsíčně.

Singl vyjde na eponymním albu Declan J Donovan.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat