Nový Spark
venku od 2. dubna
Spark přiváží bombu. Zpěvák MÖTLEY CRÜE v knižním bestselleru!

Spark přiváží bombu. Zpěvák MÖTLEY CRÜE v knižním bestselleru!

Neustále se rozrůstající portfolio hudebních publikací, které můžete získat přes Spark je opět bohatší. Konečně lze u nás objednávat dlouho očekávanou autobiografii Vince Neila „Tattoos & Tequila“ a vydat se tak do pekla a zpět s frontmanem MÖTLEY CRÜE, kapely s nejhorší pověstí na světě.

Knihy objednávejte na Sparkshop.cz!

Zajímavé čtení ovšem slibují i české a slovenské kapely. Můžete se tak ponořit do světa VISACÍHO ZÁMKU, ARAKAIN, PROGRES 2 nebo TEAMU. Anebo si připravit obskurní delikatesy s Necrocockem a jeho kuchařkou „Necrocook“.

Co nám rychle mizí z polic je životopis Scotta Iana: „I’m the Man“. Aktuálně máme k dispozici posledních 15 % nákladu, proto neváhejte a sáhněte po Autobiografii týpka z ANTHRAX. A pokud jste spíše na klasiku, začtěte se do AC/DC a jejich titulu „Album po albu“. Brzy začneme expedovat také knihu „Těžší než nebe“, životopis prokletého romantika Kurta Cobaina z NIRVANY. Jaro bude jednoduše plné skvělých knížek.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
18.04. SLASH MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, MAMMOTH WVH
18.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace