Hlavní obsah
Článek

Skotský zpěvák Lewis Capaldi (26) má v poslední době velkou smůlu. Před pár dny svět obletělo video, na kterém musel přerušit zpěv písně na koncertě kvůli Tourretovu syndromu, teď kvůli bronchitidě musel zrušit koncerty.

Zpěvák se se svou nemocí, Tourettovým syndromem, svěřil fanouškům loni v září. Syndrom se u něj projevuje cukáním v rameni a právě během koncertu v německém Frankfurtu Lewise Tourettův syndrom ochromil během zpěvu skladby Someone You Loved. Fanoušci ho tehdy nenechali ve štychu a píseň odzpívali za něj, což jeden z nich zachytil na mobil a video se stalo virální.

Teď ale bohužel musí Lewis řešit další problém. Lékaři mu diagnostiakovali bronchitidu a zpěvák je tak nucen zrušit minimálně dva koncerty ze světového turné, a to v Curychu a v Miláně. Hlasový specialista mu kvůli zánětu dýchacích cest nařídil hlasový klid nejméně na tři dny, aby mu nezůstaly trvalé zdravotní následky, tedy poškození hlasu. O své situaci své fanoušky informoval na Twitteru.

„Jsem naprosto zničený z toho, že to musím napsat. Jak mnoho z vás ví, během posledních několika nocí svého turné jsem hodně bojoval se svým hlasem, včera večer ve Stockholmu jsem se ze všech sil snažil odzpívat show, i když to bylo velmi nepříjemné. Ale zoufale jsem se snažil vás nezklamat,“ napsal Lewis, kterému na fanoušcích opravdu hodně záleží.

Dva zrušené koncerty už mají nové datum a zpěvák ze doufá, že bude co nejdříve fit a vrátí se na koncertní pódia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám