Hlavní obsah
Článek

Před zraky stovek lidí se v sobotu odehrála tragédie. Přímo na podiu během vystoupení upadl a následně zemřel teprve sedmadvacetiletý jihoafrický rapper Costa Titch.

Hudebník, jehož pravé jméno zní Constantinos Tsobanoglou, zkolaboval během své poslední písně, kterou představil fanouškům v Nasrec Expo Centre v Johannesburgu na akci Ultra Music Festival. Účastníkům akce se naskytl děsivý pohled na zpěváka, který během vystoupení upadl a následně se nakrátko s pomocí kolegy na podiu zvedl, přičemž se zdálo, že má potíže s dýcháním. Za jásotu lidí během pár sekund upadl znovu a nejspíš ztratil vědomí.

Mladý umělec následně zemřel v nemocnici, kam byl po tragické události převezen, což se zármutkem potvrdila jeho rodina, která poděkovala fanouškům za podporu.

„Smrt tragicky zaklepala na naše dveře a okradla nás o našeho milovaného syna, bratra a vnuka. S hlubokou bolestí oznamujeme jeho odchod na věčnost. Jako rodina čelíme těžké době, v níž se snažíme pochopit, co nás potkalo,“ sdělila hudebníkova rodina v prohlášení a následně požádala o respektování soukromí a poděkovala za lásku a podporu, kterou jim lidé projevují.

Reklama

Další články

Načítám